Modern Teknik ve Yöntemlerle Mesleki Eğitimde Kalitenin Arttırılması Projesi

26.02.2015 1394

09.02.2015 tarihinde İZKA ile ortak yürütülen “ Modern  Teknik ve Yöntemlerle Mesleki Eğitimde Kalitenin Arttırılması” kapsamında oluşturulan Bilgisayar ve PLC kontrollü otomasyon atölye laboratuarımızın açılışı Konak Kaymakamı Sayın Ahmet ÖNAL tarafından yapılmıştır. Laboratuar İzmir’deki diğer meslek lisesi öğretmenleri, çıraklık eğitim merkezleri ve mesleki eğitim merkezi öğrencilerini kapsayan geniş kapsamlı bir proje olarak hayata geçmiştir. Laboratuar Türkiye’de Yıldız Teknik Üniversitesinden sonra en geniş kapsamlı 2. laboratuar özelliğini taşımaktadır.

Katkılarından dolayı Okul Müdürümüz Ahmet Turan GÜNALTAY, eski Okul Müdürümüz H. Murat ÖZKILINÇ, Müdür Yardımcımız Şeref CEVİZHELVACI ve emeği geçen tüm Elektrik/Elektronik Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.